Conducatorii clubului FC Brasov intentioneaza sa mute echipa de sub Tampa in Seria a II-a a Diviziei B pentru a putea promova mai usor, sezonul viitor, in Liga I. Razvan Lucescu si Dinu „Vama“ se feresc cel mai tare in Seria I de Petrolu
Conducatorii clubului FC Brasov intentioneaza sa mute echipa de sub Tampa in Seria a II-a a Diviziei B pentru a putea promova mai usor, sezonul viitor, in Liga I. Razvan Lucescu si Dinu „Vama“ se feresc cel mai tare in Seria I de Petrolul Ploiesti.

Peste zece zile, mai exact pe 23 iulie, se va decide si componenta celor doua serii ale Diviziei B la fotbal. Atunci, la sediul FRF, vor fi convocati presedintii echipelor care activeaza in esalonul secund. Directorul Serviciului de Competitii din cadrul FRF, Dumitru Mihalache, va face cunoscuta in plen intentia federatiei in privinta componentei seriilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.