Scoala versus bani

In lumea americana s-a creat o controversa legata de munca studentilor din timpul facultatii. Un studiu efectuat de Departamentul Muncii arata ca aproape 50% dintre adolescentii cu virste cuprinse intre 16 si 19 ani mu
Scoala versus bani

In lumea americana s-a creat o controversa legata de munca studentilor din timpul facultatii. Un studiu efectuat de Departamentul Muncii arata ca aproape 50% dintre adolescentii cu virste cuprinse intre 16 si 19 ani muncesc in timpul vacantei sau isi iau un job paralel cu activitatea academica. O parte dintre specialisti sustin ca munca in timpul facultatii este benefica dezvoltarii studentului, dar specialistii in resurse umane spun ca experienta dobindita in slujbe tipice studentesti nu poate inlocui cunostintele pe care ti le ofera studiul.

Cel mai urit logo din lume

Disputa din jurul logo-ului Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, continua. Inca de cind a fost lansat de catre compania Wolff Designs, in urma cu mai bine de o luna, criticii, jurnalistii si designerii l-au declarat cel mai urit logo din lume. S-au organizat concursuri pentru alte variante, au fost semnate petitii online pentru schimbarea lui. Petitia a fost semnata, pina in prezent, de peste 28.000 de oameni nemultumiti ca s-au investit 400.000 de lire sterline, din banii publici ai britanicilor, pentru o asemenea oroare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.