Rapid Bucuresti a fost invinsa, cu scorul de 1-0 (1-0), de formatia din liga a doua franceza Bastia, intr-un meci amical disputat la Annecy, in care portarul Danut Coman a refuzat sa intre pe teren! Tehnicianul Cristiano Bergodi a trimis pe teren urm
Rapid Bucuresti a fost invinsa, cu scorul de 1-0 (1-0), de formatia din liga a doua franceza Bastia, intr-un meci amical disputat la Annecy, in care portarul Danut Coman a refuzat sa intre pe teren! Tehnicianul Cristiano Bergodi a trimis pe teren urmatorul "11": Marinescu - Sapunaru, M. Constantin, Maftei, Bozovici - Dica, Lazar, Grigorie - Cesinha, Boya, Buga. Dupa pauza au mai evoluat Minca, Tamandare, Rada, Perja, Maldarasanu, Grigore, Mazilu si Burdujan.
Portarul Danut Coman a refuzat sa intre in teren, din motive legate de refuzul clubului de a-i acorda transferul la o echipa din strainatate. Coman a jucat intr-un singur amical din cele trei sustinute de Rapid in turneul din Elvetia, in meciul cu FC Sion, scor 0-0.
Danut Coman a declarat ca nu doreste o marire de contract, ci doar ca oficialii gruparii giulestene sa-i permita sa plece in strainatate. "Am doua oferte din Spania, una de 1,2 milioane de euro. Salariul este de 500.000 de euro pe an. Nu vreau bani in plus de la Rapid, ci doar sa ma lase sa plec", a spus Coman.
Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat insa ca nu exista nici o oferta pentru portar si a precizat ca fotbalistul si impresarul sau urmaresc doar o marire a salariului. Moldovan sustine ca a contactat clubul Levante pentru a verifica daca exista o oferta pentru Coman, dar conducerea gruparii din Primera Division a negat.
Stagiul de pregatire al echipei Rapid din Elvetia se va incheia la 17 iulie. Echipa antrenata de Bergodi va mai sustine doua jocuri de verificare: FC Sochaux (14 iulie, ora 18.30, La Chaux-de-Fond) si FC Friburg (16 iulie, ora 18.30, Friburg).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.