Red va investi 50 milioane euro in constructia celui mai mare centru comercial din Arad, a carui finalizare este programata pentru inceputul anului viitor.
Complexul Armonia va include hipermarketul Carrefour, peste 80 de magazine si restaurante. Magazinele vor ocupa o suprafata totala construita de peste 50.000 metri patrati si vor comercializa o gama extinsa de produse de tip a€śdo-it-yourselfa€ť, imbracaminte si incaltaminte pentru adulti, articole pentru copii, IT&C si altele.
Red Project One, parte a grupului Red, va gestiona constructia centrului comercial Armonia Arad, iar procesul de marketing si inchiriere a spatiilor comerciale va fi realizat de Paladin Management.
Red este o companie de dezvoltari imobiliare, care are in plan o serie de investitii in sud-estul Europei. Actionarii principali ai companiei sunt fondurile de investitii GED Group (Spania) si Warburg Pincus (SUA). Compania a mai anuntat pentru Romania implicarea in proiecte imobiliare a caror valoare depaseste 400 milioane euro. Red Management Capital gestioneaza in prezent o serie de proiecte aflate in diferite etape de dezvoltare: Complexul Trident Plaza (Constanta), ansamblul rezidential Natura Residence (Bucuresti) si Centrul Comercial Armonia (Arad).
Primul proiect in care a fost implicat grupul Red in Romania este Iride Business Park, vandut in 2004 pentru 63 milioane euro, tranzactie record pentru piata imobilara romaneasca din acea perioada.