Londra ia in considerare posibilitatea de a expulza diplomati rusi in urma refuzului Moscovei de a-l extrada autoritatilor britanice pe Andrei Lugovoi (foto), principalul suspect in cazul asasinarii fostului agent rus Aleksandr Litvinenko, relateaza
Londra ia in considerare posibilitatea de a expulza diplomati rusi in urma refuzului Moscovei de a-l extrada autoritatilor britanice pe Andrei Lugovoi (foto), principalul suspect in cazul asasinarii fostului agent rus Aleksandr Litvinenko, relateaza cotidianul The Daily Telegraph. Un purtator de cuvant al Cabinetului lui Gordon Brown a declarat ca Londra va revizui o serie de arii de cooperare cu Rusia, iar Ministerul de Externe va trece oficial la racirea relatiilor, care incep sa aminteasca de Razboiul Rece. Un fost diplomat, expert in relatiile cu Rusia, a apreciat insa ca, „cel mai probabil“, Marea Britanie va expulza „o serie“ de diplomati de rang mediu sau secund.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.