Modest. Englezul ii anunta pe americani ca nu este Ronaldinho, ci doar un fotbalist muncitor, care isi da sufletul pentru echipa "David si mai cum?" Cu aceasta replica va fi intampinat superstarul englez, in Statele Unite ale Americii, spun jurnalis
Modest. Englezul ii anunta pe americani ca nu este Ronaldinho, ci doar un fotbalist muncitor, care isi da sufletul pentru echipa "David si mai cum?" Cu aceasta replica va fi intampinat superstarul englez, in Statele Unite ale Americii, spun jurnalistii britanici. Sportivul care a generat un interes nemaiintalnit in Europa, va fi un oarecare atunci cand va pasi pe "pamantul fagaduintei". Beckham, care a adus mai bine de jumatate de miliard de euro in conturile celor de la Manchester United si Real Madrid, va fi nevoit sa astepte cumintel la coada pentru a primi permisul de rezidenta in "State". Rugata sa spuna cateva vorbe despre "efectul Beckham" in California, o functionara de la "Serviciul Imigrari" a afisat o mina perplexa. "David si mai cum?", a fost replica doamnei de la ghiseu. "A, tipul care joaca soccer", si-a adus aminte americanca intr-un tarziu. "Va trebui sa astepte la coada cu toti ceilalti care nu sunt cetateni americani", a adaugat femeia. Ca sa prinzi o viza de sedere, trebuie sa zabovesti cam o ora, o ora si jumatate, la "Servicul Pasapoarte". Stupoare, blasfemie, dar un lucru este cert: "Becks", un personaj iconic in Europa si-n Asia, va fi un simplu muritor in tara in care supereroii mai traiesc doar in benzile desenate. "Voi munci cot la cot cu ceilalti", spune, insa, Beckham, care vrea sa ridice nivelul de interes pentru fotbalul european in Statele Unite ale Americii. "Sunt putin speriat de asteptarile fanilor", recunoaste englezul. "La reclama care mi s-a facut, toti spera sa inscriu zece goluri pe meci. Ei bine, lucrurile nu stau asa", spune Beckham. "Nu sunt Ronaldinho, sa driblez o echipa intreaga, eu sunt un jucator de echipa", adauga fostul capitan al nationalei Angliei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.