Dornici sa acceada in turneul final al cupelor europene, nu numai sa obtina laurii interni in Divizia A1 si Cupa Romaniei, conducatorii echipei masculine de volei CVM Tomis Constanta au negociat timp de mai multe zile aducerea pe banca tehnica a unui
Dornici sa acceada in turneul final al cupelor europene, nu numai sa obtina laurii interni in Divizia A1 si Cupa Romaniei, conducatorii echipei masculine de volei CVM Tomis Constanta au negociat timp de mai multe zile aducerea pe banca tehnica a unui antrenor de cinci stele. Ieri dimineata, la finalul tratativelor, presedintele gruparii de pe Litoral, Sorin Strutinsky, a anuntat ca a semnat un contract pe urmatoarele zece luni cu tehnicianul canadian Stelio DeRocco, "transferat" la Constanta de la echipa italiana din Serie A1, Tonno Callipo Vibo Valentia. De altfel, DeRocco are un palmares impresionant, pigmentat cu doua trofee in Cupa Cupelor, in '91 si '93, dar si cu performante notabile la timona reprezentativelor Australiei, locul 8 la JO 2000, si Canadei. "Stelio DeRocco a ales Constanta datorita bunei colaborari care exista intre CVM Tomis si lumea sportului. Avem incredere in experienta sa si suntem siguri ca va obtine performantele dorite de noi. Prin contract, se obliga sa aduca si trei jucatori de valoare internationala la Constanta. Avem nevoie de macar trei jucatori foarte buni pentru a ne indeplini obiectivele, castigarea titlului si a Cupei Romaniei, si calificarea in finala Cupei CEV. Este posibil ca unii dintre acestia sa provina chiar de la echipa la care a antrenat DeRocco ultima data", a spus pentru Mediafax presedintele Sorin Strutinsky, adaugand ca bugetul pentru sezonul urmator se apropie de un milion de euro, constantenii tintind de altfel obtinerea de puncte importante in Cupa CEV, pentru ca, ulterior, din postura de campioana a Romania sa obtina "viza" pentru Liga Campionilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.