Pentru ca vrea ca urmatorul videoclip sa iasa senzational, cantareata nu se uita la bani. Anna Lesko a platit dintr-un foc 3.000 de euro pe materiale pe care le va folosi pentru costumatia de la filmari. In clipul piesei "1001 dorinte", rusoaica vre
Pentru ca vrea ca urmatorul videoclip sa iasa senzational, cantareata nu se uita la bani. Anna Lesko a platit dintr-un foc 3.000 de euro pe materiale pe care le va folosi pentru costumatia de la filmari. In clipul piesei "1001 dorinte", rusoaica vrea sa se transforme in sirena. Asa cum e si firesc, Anna si-a dorit o locatie pe malul marii. Dupa o saptamana, s-a intors in Bucuresti fara niciun rezultat, hotarata sa creeze atmosfera pe care si-o doreste intr-un studio. Aceasta a fost cea mai buna solutie dupa ce blonda a decis impreuna cu Liviu, iubitul ei, ca pe litoralul romanesc nu se potrivea nimic cu scenariul videoclipului. Sau cei doi au fost prea ocupati ca sa bata plajele in cautarea decorului perfect preferand sa stea tolaniti la soare pe sezlongurile de pe marginea piscinei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.