>> Conducerea CJAS Constanta a rectificat bugetul a noua spitale din judet.

>> Toate solicitarile de proteze si tratamente vor fi rezolvate pana in septembrie.

casa judeteana de asigurari de Sanatate va acorda o suplimenta

>> Conducerea CJAS Constanta a rectificat bugetul a noua spitale din judet.

>> Toate solicitarile de proteze si tratamente vor fi rezolvate pana in septembrie.

casa judeteana de asigurari de Sanatate va acorda o suplimentare de fonduri mai multor unitati sanitare din judetul Constanta. Conducerea a ajuns la concluzia ca este necesara o astfel de rectificare a bugetului ca urmare a unei analize a serviciilor medicale din ultima perioada. Spitalului Judetean de Urgenta ii revine suma de 1.574.300 lei. Pentru Spitalul Clinic de Pneumologie, CJAS a decis sa acorde suma de 300.000 lei. Spitalul din Medgidia va avea un buget mai mare cu 650.000 lei, iar Spitalul din Mangalia va primi suma de 500.000 lei. In urma cercetarilor privitoare la activitatea medicala s-a decis ca Spitalului din Agigea sa i se acorde suma de 200.000 lei. Spitalul Clinic de Boli Infectioase va primi, incepand cu aceasta perioada, suma de 150.000 lei. Spitalul de Ortopedie Eforie Sud va beneficia de o suplimentare de fonduri in valoare de 40.000 lei, iar Spitalul Clinic de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Eforie Nord va primi 25.400 lei.
Pentru Spitalul Orasenesc Cernavoda, CJAS a solicitat suma de 50.000 lei. Incepand cu zilele acestea, unitatile sanitare vor primi si deconturile pentru serviciile medicale din primiul semestru. Conducerea Casei Judetene de Asigurari a pus la dispozitie suma de 2.100.000 lei pentru rezolvarea tuturor dosarelor pentru dispozitive medicale.
Pacientii care au nevoie de proteze sau solutie vasco-elastica vor beneficia de acestea pana in luna septembrie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.