>> Ca in fiecare an, Ambasada Frantei la Bucuresti serbeaza 14 Iulie impreuna cu romanii.

>> Pe 13 iulie, bucurestenii iubitori ai celei de-a saptea arte sunt invitati, incepand cu ora 21,00, la o prima intalnire cu marile nume ale cinema
>> Ca in fiecare an, Ambasada Frantei la Bucuresti serbeaza 14 Iulie impreuna cu romanii.

>> Pe 13 iulie, bucurestenii iubitori ai celei de-a saptea arte sunt invitati, incepand cu ora 21,00, la o prima intalnire cu marile nume ale cinematografului francez. La gradina-cinema E-Uranus debuteaza programul "Un ete au Cinema".
>> Primul film ales este "8 femmes" (8 femei), in regia lui FranIois Ozon, avandu-le in distributie, printre altele, pe Catherine Deneuve, Danielle Darieux, Fanny Ardant si Isabelle Hupert.

>> Serbarea de 14 Iulie va avea loc in Parcul Cismigiu. Ambasada Frantei promite invitatilor sai un bal, un concurs de dans si un foc de artificii.
>> Pe 15 iulie, petrecerea continua, dar la Sibiu, in Capitala Culturala Europeana, unde este programat un alt bal popular.

>> Pentru ambasadorul Frantei la Bucuresti, Herve Bolot, si sotia sa, sarbatoarea de 14 Iulie va fi ultima pe care o vor petrece in Romania inainte de a pleca spre o noua destinatie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.