Secretarul general al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Dragos Raducan, estimeaza ca in acest an vor ajunge pe litoralul romanesc 950.000 turisti, fata de 650.000, cati s-au inregistrat in 2006. "2007 este cel mai bun an de pana acum. In
Secretarul general al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Dragos Raducan, estimeaza ca in acest an vor ajunge pe litoralul romanesc 950.000 turisti, fata de 650.000, cati s-au inregistrat in 2006. "2007 este cel mai bun an de pana acum. In topul vanzarilor, conduce statiunea Mamaia, urmata de Eforie si Neptun. Este adevarat insa ca sunt hotelieri care au vazut ce succes are turismul de weekend si au pastrat locuri pe care nu le-au vandut agentiilor de turism. Dar diferentele de pret intre agentii si receptie sunt foarte mari, ajungand la pana la 40%. De exemplu, daca la receptie se cumpara un loc de cazare cu 130 lei de persoana pe noapte, prin agentie se vinde un sejur de 5 nopti cu 500 lei", a spus Raducan. Evolutia spectaculoasa a turismului din acest an se datoreaza vremii calde, cresterii economice, dar si imbunatatirii serviciilor. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.