Abil. Aceasta este suma pe care George Copos o va anunta suporterilor giulesteni pentru a-l lua pe Herea. In realitate, e vorba de doar 400.000 de euro Presedintele Nationalului joaca tare! Atunci cand clubul din Ghencea s-a interesat de Ovidiu Here
Abil. Aceasta este suma pe care George Copos o va anunta suporterilor giulesteni pentru a-l lua pe Herea. In realitate, e vorba de doar 400.000 de euro Presedintele Nationalului joaca tare! Atunci cand clubul din Ghencea s-a interesat de Ovidiu Herea, Constantin Iacov nu s-a opus transferului. Doar ca a cerut, pentru mijlocasul "bancarilor", trei milioane de euro. Gigi Becali a schitat clasicul sau ras si nu s-a mai interesat de fotbalist. Iacov a lasat la pret: 1,7 milioane de euro. Chiar si asa, Steaua ezita. Suma e prea mare pentru un jucator care tocmai a retrogradat cu echipa lui si, mai mult, are 22 de ani si nu mai poate evolua pentru nationala de tineret. Transfer de bani dintr-un buzunar in celalalt Ceorge Copos si Constantin Iacov au o firma in Cipru, la care mai este actionar si Gigi Netoiu. Copos detine pachetul majoritar, 70 la suta, urmat de fostul finantator al "cainilor", cu 20 la suta, restul fiind partea lui Iacov. Fluierat la ultima intrevedere cu suporterii, Copos ar vrea sa dreaga busuiocul. Cum altfel, decat intarind echipa cu Ovidiu Herea. Mai mult, el este dispus sa ofere pe fotbalist doua milioane de euro, insa suma nu ar fi reala, ci doar pentru ochii fanilor giulesteni. Copos ar urma sa-i dea lui Iacov doar 400.000 de euro, atat cat valoreaza Herea. Fiind majoritar atat la Rapid, cat si la firma din Cipru, Copos ar face, de fapt, un transfer de bani dintr-un buzunar in celalalt. Ambele buzunare fiind de la pantalonii lui. Tocmai din acest motiv, presedintele "bancarilor" a cerut fabuloasa suma, jucand, practic, la doua capete: ori ia o caruta de bani pe Herea, ori il da partenerului de afaceri! Sapunaru si Griffiths n-au fost lasati in Ghencea In urma cu un an, George Copos si Constantin Iacov au mai fentat, o data, clubul din Ghencea. Steaua s-a interesat de Griffiths si de Sapunaru , ajungand la masa negocierilor cu presedintele "bancarilor". Intr-un cerc de prieteni, Iacov ar fi spus ca jucatorii vor pleca, pana la urma, la Rapid, pentru ca nu-i va lasa el la Steaua. Ceea ce s-a intamplat peste doar cateva zile. Dintre cei doi, doar Cristian Sapunaru mai joaca in Grant, australianul fiind imprumutat, contra sumei de 500.000 de euro, in China.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.