Politia din Monte Carlo a arestat o fetita de numai 11 ani, dupa ce aceasta a fost prinsa conducand sub influenta alcoolului si cu o viteza de 160 kilometri pe ora. Fetita a fost urmarita de politie mai bine de 12 kilometri, pana sa fie prinsa. "Can
Politia din Monte Carlo a arestat o fetita de numai 11 ani, dupa ce aceasta a fost prinsa conducand sub influenta alcoolului si cu o viteza de 160 kilometri pe ora. Fetita a fost urmarita de politie mai bine de 12 kilometri, pana sa fie prinsa. "Cand am ajuns langa masina, cu arma in mana, am fost socat sa vad ca la volan se afla o fetita minora. In plus, aceasta era beata-crita, duhnind de la o posta a alcool. De-a lungul cursei de urmarire, am fost convins ca la volan era un raufacator feroce", a povestit politistul Greg Duck. Desi minora, fetita va ajunge in fata justitiei. Pe langa faptul ca a condus fara permis, cu viteza si sub influenta alcoolului, pe durata cursei nebunesti ea a lovit o masina si a fugit de la locul accidentului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.