Surpriza. Conducatorul de joc al nationalei de handbal si al Stelei si-a luat prietena intr-o vacanta de vis, desi aceasta nu stia unde merge 5.000 de euro pentru un concediu alaturi de femeia iubita. Viorel Mazilu, zis "Nebunul", a planuit de la in
Surpriza. Conducatorul de joc al nationalei de handbal si al Stelei si-a luat prietena intr-o vacanta de vis, desi aceasta nu stia unde merge 5.000 de euro pentru un concediu alaturi de femeia iubita. Viorel Mazilu, zis "Nebunul", a planuit de la inceputul anului sa-i faca o surpriza prietenei sale, Ana Maria Stefanescu. Conducatorul de joc al nationalei Romaniei si al Stelei a gasit si solutia: o vacanta pe Coasta de Azur. "Prietna mea stia ca mergem in vacanta, insa nu si unde. De-abia la Roma, unde am schimbat avionul, s-a lamurit asupra destinatiei finale", povesteste Mazilu. Timp de opt zile, cei doi au ajuns in localitati celebre precum Nisa, Monte Carlo, Villefranche, Cap d?Antibes ori Juan les Pines. "M-am gandit ca avem un pic de timp liber si ca suntem tineri. Daca nu vedem locuri frumoase acum, cat suntem tineri, cand ne mai bucuram?!", a comentat handbalistul. Cei doi au facut scufundari, au descoperit minunata lume subacvatica, s-au plimbat cu vaporul, dar au si pescuit. Mai mult el, Viorel, fiind un pescar inrait. In plus, au vazut cu ochii lor cum se traieste pe Coasta de Azur, ori cum e sa joci in Cazinoul din Monte Carlo, cel mai cunoscut din lume. "Cu tot, cazare, masa si transport, ne-a costat 5.000 de euro, dar sa stii ca a meritat. Ana a fost incantata", a punctat Mazilu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.