Exclusiv. CANCAN va prezinta, in premiera, imagini cu super-vilele detinute de premierul Calin Popescu Tariceanu sau de temutul "Nutu Camataru"! In jurul lacului Snagov s-a nascut, fara indoiala, cel mai luxos oras din Romania, un veritabil Beverly
Exclusiv. CANCAN va prezinta, in premiera, imagini cu super-vilele detinute de premierul Calin Popescu Tariceanu sau de temutul "Nutu Camataru"! In jurul lacului Snagov s-a nascut, fara indoiala, cel mai luxos oras din Romania, un veritabil Beverly Hills al miliardarilor, al politicienilor de top ori al vedetelor de televiziune, care si-au construit case de milioane de euro. Acolo, doar 50 de metri patrati de teren costa o avere! Premierul Calin Popescu Tariceanu, miliardarul Irinel Columbeanu, vedeta de televiziune Mihaela Radulescu sau sirianul Omar Hayssam traiesc, astfel, intr-un adevarat paradis imobiliar. CANCAN prezinta azi imagini in premiera cu casa lui Tariceanu sau a fostului ministru Radu Berceanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.