Fler. Richard Williams a tras lozul castigator cand a decis sa-si dea fetele la tenis Au inceput la perete, dar, in scurt timp, au facut legea pe marile arene. Cele doua surori fantastice au strans 36 de milioane de dolari, cu racheta in mana. Dar v
Fler. Richard Williams a tras lozul castigator cand a decis sa-si dea fetele la tenis Au inceput la perete, dar, in scurt timp, au facut legea pe marile arene. Cele doua surori fantastice au strans 36 de milioane de dolari, cu racheta in mana. Dar viata nu a fost mereu usoara pentru clanul Williams. De la saracie la avutie este, insa, numai un pas! Cu o idee, poti schimba realitatea. Aceasta a fost si deviza lui Richard Williams, care si-a dat fetele la tenis intr-un moment unic de inspiratie. "Am crezut in ele. Am crezut si in Dumnezeu, el ne-a ajutat", a spus batranul, care marturiseste ca si-a dorit intotdeauna ca macar una dintre fete sa faca sport. Richard are cinci fiice, doua din casatoria cu Oracene Price, Venus si Serena, si alte trei din primul mariaj al sotiei sale. "Le iubesc ca pe fetele mele. Mereu mi-am dorit o viata mai buna pentru ele", mai spune Richard, care si-a crescut copiii in Compton, o suburbie rau-famata din Los Angeles. "Mergeam deseori la tenis, in copilarie. Tata ne lua de mana, in speranta ca o sa ne placa", isi aminteste Venus, care spune ca au fost momente cand s-au ferit de gloante pe terenul de joc. "Nu am avut o viata usoara. Unii cred ca asa ceva se intampla numai in filme", adauga Serena. Venus a devenit jucatoare profesionista la 14 ani si a avut un debut de senzatie, la Oakland. A pierdut in turul al doilea, dar i-a luat un set celebrei Arantxa Sanchez. De atunci, nu s-a mai uitat in spate. Acum, la 27 de ani, cea mai mare dintre surorile Williams este din nou campioana la Wimbledon. Venus a jucat sase finale in ultimii opt ani pe iarba londoneza, pierzand doar doua, la sora ei mai mica, Serena. Mezina familiei Williams s-a impus in toate turneele de Grand Slam si a adunat, ca si sora ei, aproape 18 milioane de dolari, numai din tenis. O avere, la care se adauga alte zeci de milioane din contractele publicitare pe care batranul Richard le-a negociat pentru fetele sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.