Din aceasta toamna, strandul Giulesti din sectorul 6 va fi primul de pe raza Capitalei care va avea instalatie de circulare-recirculare, dar si de tratare a apei.

Este vorba, de fapt, de o investitie de minimum 50.000 de euro a Administrat
Din aceasta toamna, strandul Giulesti din sectorul 6 va fi primul de pe raza Capitalei care va avea instalatie de circulare-recirculare, dar si de tratare a apei.

Este vorba, de fapt, de o investitie de minimum 50.000 de euro a Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPA) din cadrul municipalitatii. "strandul Giulesti are o suprafata de o jumatate de hectar si a fost transformat radical in ultimii patru ani. Sumele necesare pentru acest obiectiv s-au ridicat la peste 10 miliarde lei, incluzand amenajarea spatiului verde si modernizarea baii publice din vecinatatea strandului", a declarat Virgil Carstea, directorul ALPA. Situat pe Calea Giulesti, strandul practica urmatoarele tarife: adulti - 6 lei, copii - 3 lei (cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani). Minorii sub 7 ani nu platesc intrarea. Bazinul are o capacitate de aproximativ 100 de persoane, iar programul de functionare este intre orele 9 si 19; in weekend, intre 8 si 20. z

>> La randul sau, Parcul Circului va fi primul spatiu verde complet irigat, pe toata suprafata sa de
14 ha.

>> Investitiile municipalitatii pentru realizarea sistemului de irigare si pentru reabilitare au atins anul acesta aproape un milion de euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.