Visul lui Gigi Becali de a aduce la Steaua tandemul Gica Hagi-Gica Popescu s-a realizat doar pe jumatate. Ofertat pentru postul de presedinte al clubului, Gica Popescu a spus pas, marturisind pentru Umbra ca sunt sanse mari sa nu mai ac


Visul lui Gigi Becali de a aduce la Steaua tandemul Gica Hagi-Gica Popescu s-a realizat doar pe jumatate. Ofertat pentru postul de presedinte al clubului, Gica Popescu a spus pas, marturisind pentru Umbra ca sunt sanse mari sa nu mai activeze in fotbal, intrucat s-a dedicat afacerilor, unde are satisfactii importante. Cel putin din punct de vedere financiar. Mi-as fi dorit sa vin in Ghencea, mai ales ca faceam echipa cu Hagi. Dar sunt implicat in afaceri care ma tin ocupat 24 de ore din 24. E vorba de proiecte imobiliare in care sunt investiti multi bani. Nu puteam sa le las balta. I-am spus lui Gigi sa ma lase sa le termin si dupa aceea il sun eu, poate, sa vad daca mai are nevoie de mine. Cred insa ca sunt sanse mici sa se intample asa ceva, pentru ca, dupa ce voi termina aceste proiecte, voi incepe altele. M-a mai ofertat si Rapid, pentru acelasi post, dar si acolo am dat tot un raspuns negativ. Daca am refuzat Steaua, va dati seama ce sanse erau sa merg in Giulesti, unde nici nu cred ca m-as fi adaptat, a spus Gica Popescu.
Gica n-avea cum sa reuseasca la Timisoara
Baciul crede ca Hagi va avea performante deosebite in Ghencea, in ciuda inceputului mai putin convingator al ros-albas trilor sub conducerea Regelui. Nu va luati dupa rezultatele din amicale. Acum conteaza acumularile fizice. Eu il cunosc bine pe Gica si stiu cat fotbal cunoaste. Va spun sigur: va avea rezultate mari la Steaua. E adeva rat ca nu joaca el in teren, dar are trupa buna. Antrenorii mari se fac la echipe mari, veti vedea asta in cazul lui Hagi. Steaua il va face superantrenor , a spus fostul capitan al nationalei. Popescu a vorbit si despre nereusitele cumnatului sau: La Timisoara nu a confirmat, dar cine a confirmat acolo? Nu era un climat bun pentru Hagi. La Steaua este altceva. Este un club cu pretentii, jucatorii sunt obisnuiti sa li se ceara mult si sa dea mult. In Turcia, a luat o Cupa cu Galata, ceea ce nu e usor, iar la Bursaspor era o situa- tie prea dificila.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.