Presat de accidentarea lui Ghionea si de fragilitatea apararii Steaua Bucuresti, antrenorul Gheorghe Hagi insista pentru aducerea spaniolului Pulido in Ghencea. Gigi Becali i-a pregatit spaniolului o prima de un milion de euro la semnarea


Presat de accidentarea lui Ghionea si de fragilitatea apararii Steaua Bucuresti, antrenorul Gheorghe Hagi insista pentru aducerea spaniolului Pulido in Ghencea. Gigi Becali i-a pregatit spaniolului o prima de un milion de euro la semnarea contractului.   Conform cotidianului "AS", Steaua ii ofera fotbalistului Ruben Martin Pulido, caruia i-a expirat contractul cu Getafe la 30 iunie, o prima de un milion de euro la transferul la clubul bucurestean. "Steaua Bucuresti ii ofera lui Pulido o prima de un milion de euro pentru a veni la clubul din Romania liber de contract, in afara celor trei ani de contract despre care a mai scris AS. O oferta ecomonica substantiala, desi centralul inca nu a semnat nimic pana la concretizarea si stabilirea tuturor detaliilor privind plecarea sa in Romania, ceea ce nu se intamplase pana ieri", subliniaza jurnalul spaniol, care precizeaza ca Pulido mai are oferte. Salariul stagional pe care fundasul ar urma sa il primeasca in Romania, este cifrat la circa 250 de mii de euro. NEDECIS. Chiar si in aceste conditii, spaniolul nu se grabeste sa dea un raspuns clar romanilor. Motivul este dat de faptul ca Pulido spera sa prinda, in continuare, un contract in Spania. Cotidianul "La Voz de Galicia" a notat, in week-end-ul trecut, ca Ruben Martin Pulido este foarte aproape de un transfer la Steaua, daca nu va primi contraoferte de la Deportivo La Coruna sau Espanol Barcelona. In cazul in care va alege Steaua, Pulido va fi primul spaniol care va juca in prima liga a campionatului romanesc. In cariera sa, a mai imbracat tricoul lui Real Madrid, Conquense, Sporting Lisabona, Rayo Vallecano si Getafe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.