Il Padrino Traian Basescu se poate mandri ca a ajuns  la al optulea fin, dupa ce a botezat-o sambata pe fiica primarului de Arad, Gheorghe Falca. Presedintele si sotia sa, Maria, au crestinat-o pe micuta Ana Maria la manastirea de la Gai, in pr
Il Padrino Traian Basescu se poate mandri ca a ajuns la al optulea fin, dupa ce a botezat-o sambata pe fiica primarului de Arad, Gheorghe Falca. Presedintele si sotia sa, Maria, au crestinat-o pe micuta Ana Maria la manastirea de la Gai, in prezenta a sute de localnici veniti special sa-l vada pe intaiul om al tarii intr-o altfel de postura decat cea de politician.

Botez cu noroc
Pentru ca botezul a avut loc pe data de 7.07.2007, considerata de astrologi ca fiind cea mai benefica zi a anului, si nasul Basescu a anticipat ca fetita crestinata de el va fi foarte norocoasa.

„E normal ca sa vin la Arad sa o botez pe fiica finilor mei. I-am adus multe cadouri fetitei. Ii doresc multa fericire si sanatate micutei. Chiar daca fetita are sase luni, am avut un program incarcat atat eu, cat si tatal ei“, a explicat presedintele. El a mai spus la intrarea in manastirea de la Gai ca Ana Maria este al optulea copil pe care-l boteaza. Micuta, imbracata intr-un costum alb, a plans pe tot parcursul slujbei si in bratele nasului prezidential, dar si ale sotiei sale. Slujba de botez a fost of iciata la manastire de catre un sobor de trei preoti. De dragul celebrului nas, la ceremonie s-au inghesuit sa participe sute de localnici, dar si oficialitatile din Arad si diversi oameni de afaceri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.