TVR 1, ora 20.20
"Rock'n Roll Club - best of"
Daca ati ratat vreun episod al istoriei rock'n roll-ului, prezentata de Dan Mason pe intelesul tuturor, in aceasta seara puteti urmari o editie speciala, continand cele mai bune momente ale celo
TVR 1, ora 20.20
"Rock'n Roll Club - best of"
Daca ati ratat vreun episod al istoriei rock'n roll-ului, prezentata de Dan Mason pe intelesul tuturor, in aceasta seara puteti urmari o editie speciala, continand cele mai bune momente ale celor cinci episoade Rock'n Roll Club, dar si istorisirea, in ordine cronologica, a momentelor care au marcat evolutia acestui gen muzical. Amatorii de muzica buna ii vor vedea urcand pe scena, invitati de Ioan Gyuri Pascu, pe Alexandra Ungureanu, Vlad de la trupa Z.O.B., Alex de la Mandinga, Paula Seling, Trupa no. 13, Dan Teodorescu, Emanuel, Cristina de la Impact, Nashu' de la Sistem, Ionut Ungureanu, Spin si Blue Workers.
National Geographic Channel, ora 22.00
"Real?: Viata pe Marte" (documentar)
Multi au afirmat ca Marte ar putea fi planeta din sistemul nostru solar unde sa fi existat viata. Chiar este adevarat? Programul prezinta cercetarile celor mai de seama oameni de stiinta si pe ale cercetatorilor amatori care si-au dedicat viata studiind acest subiect, analizand imaginile si terenul de pe Marte, chiar testandu-l aici, pe Pamant.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.