PSD intentioneaza sa solicite un referendum local prin care bucurestenii sa fie consultati daca sunt de acord cu retrocedarea parcului Bordei, a anuntat azi purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristian Diaconescu, care a recunoscut insa ca efectele
PSD intentioneaza sa solicite un referendum local prin care bucurestenii sa fie consultati daca sunt de acord cu retrocedarea parcului Bordei, a anuntat azi purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristian Diaconescu, care a recunoscut insa ca efectele unui asemenea gest sunt practic inexistente.


"Suntem constienti ca printr-un referendum nu poti invalida o hotarare de Consiliu General sau a unei instante judecatoresti", a spus Diaconescu. Liderul PSD a pledat ca acest eventual referendum sa fie interpretat mai degraba ca un semnal ca cetatenii doresc ca institutiile sa se pronunte in acest caz si sa actioneze in conformitate cu interesele lor. Cel mai bun vector e opinia publica, a mai spus acesta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.