>> Nemultumiti de prestatia liderului judetean Mircea Iustian, liberal-democratii au format o alta grupare interna. Liderii judeteni stelian Dutu si Mircea Iustian si-au pus semnatura pe un document prin care membrii celor doua filiale se "situe
>> Nemultumiti de prestatia liderului judetean Mircea Iustian, liberal-democratii au format o alta grupare interna. Liderii judeteni stelian Dutu si Mircea Iustian si-au pus semnatura pe un document prin care membrii celor doua filiale se "situeaza in opozitie" fata de PSD si PNL prin reprezentantii lor autorizati in administratia publica locala. Pana aici lucrurile sunt clare, dar se pare ca PLD Constanta se confrunta cu o situatie din care nu exista nici o iesire. Membrii birourilor judetean si municipal Constanta si liderii de organizatii au preferat sa iasa de sub mana lui Mircea Iustian. Sin, confirmat de Bucuresti in functia de secretar general la Constanta, sustine ca Iustian mai are in spate cinci oameni ai conducerii judetene, din care sunt membrii familiei Stavrositu. Despre reactia membrilor de la Constanta a fost informata si conducerea centrala a partidului care, pana acum, a inchis ochii la semnalele prin care era atentionata cu privire la incapacitatea lui Iustian de a gestiona problemele partidului in teritoriu. Pentru a umple golurile, membrii biroului judetean (cei care au mai ramas) au fost incarcati cu sarcinile de care "evadatii" s-au lepadat. Este greu de spus cu cine va mai colabora PD pentru a pune in practica termenii protocolului abia semnat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.