DESTIN. Mafiotul s-a stins brusc din viata, in 6 martie 2007, la 53 de ani, rapus de un infarct Catalin Iordache Costel Frizeru, cel mai mare mafiot de moda veche al Brailei, a fost pomenit, sambata, in locul de relaxare din Parcul Monument, loc rid
DESTIN. Mafiotul s-a stins brusc din viata, in 6 martie 2007, la 53 de ani, rapus de un infarct Catalin Iordache Costel Frizeru, cel mai mare mafiot de moda veche al Brailei, a fost pomenit, sambata, in locul de relaxare din Parcul Monument, loc ridicat pe cheltuiala familiei in memoria lui. Rudele mafiotului au oferit brailenilor aflati in locul special amenajat coliva, cozonaci, sucuri si bauturi energizante. Toti batranii din parc au cinstit memoria lui Frizeru, povestind ca era un mafiot care interzicea luptele de strada si era adeptul negocierilor, in zbucimata viata a lumii interlope brailene. Personaj de marca al lumii interlope din Romania, Costache Golea, zis Costel Frizeru, are un loc de relaxare care-i poarta numele, in cel mai mare parc din Braila. Pe o suprafata de o suta de metri patrati au fost amplasate sapte mese si 14 banci din fonta si lemn, la un pas de Monumentul Eroilor Luptatorilor Anticomunisti. Locul este foarte apreciat, mai ales de pensionarii care merg acolo pentru a juca table. Si autoritatile locale s-au bucurat de initiativa rudelor lui Frizeru. "Este imbucurator faptul ca cineva a cheltuit banii proprii pentru a face un loc de care sa se bucure toti brailenii", a comentat viceprimarul Brailei, Lucian Tilea. Costel Frizeru era cunoscut ca unul dintre cei mai buni mediatori de conflicte din lumea interlopa, lucru dovedit si de faptul ca la inmormantarea sa au venit reprezentantii tuturor gruparilor mari din Romania. Acesta a avut 40 de fini, care nu-i ieseau din cuvant.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.