Compania Skoda intentioneaza sa dubleze productia la un milion de masini pe an, pana in 2012, a declarat directorul general al diviziei din Cehia a grupului german Volkswagen (VW), Detlef Wittig, relateaza Reuters, preluata de Mediafax. "Misiunea noa
Compania Skoda intentioneaza sa dubleze productia la un milion de masini pe an, pana in 2012, a declarat directorul general al diviziei din Cehia a grupului german Volkswagen (VW), Detlef Wittig, relateaza Reuters, preluata de Mediafax. "Misiunea noastra se numeste <>", a declarat Wittig. Skoda a fabricat 556.347 de automobile in 2006 si vrea sa dubleze acest numar in decurs de cinci ani. Wittig a declarat cu o luna in urma ca Skoda urmareste majorarea productiei la 616.000 de unitati in 2007 si la 800.000 in 2008, ca urmare a cererii ridicate de pe piete emergente, precum China, Rusia si India.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.