Bucurestiul si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, au intrat in "Cartea Recordurilor 2008" pentru organizarea celei mai mari ceremonii din lume de reinnoire a juramintelor matrimoniale pentru 305 de cupluri casatorite de peste 50 de ani, care au s
Bucurestiul si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, au intrat in "Cartea Recordurilor 2008" pentru organizarea celei mai mari ceremonii din lume de reinnoire a juramintelor matrimoniale pentru 305 de cupluri casatorite de peste 50 de ani, care au sarbatorit "Nunta de aur", informeaza site-ul World Records Academy. La celebrarea "Nuntii de aur" au participat peste 1.000 de invitati, printre care si mama premierului Calin Popescu Tariceanu, iar ceremonia oficiala a inclus serviciul religios, precum si mesaje din partea unor reputati artisti si regizori. Celor 305 de perechi li s-au oferit certificatele de reinnoire a juramintelor, in timp ce oaspetilor li s-au acordat certificate de participare. Primarul Ontanu urmeaza sa primeasca un certificat din partea Academiei Cartii Recordurilor pentru acest nou record. Pe langa copii, nepoti sau rude, dar si simpli prieteni si vecini, au mai participat personalitati ale vietii publice ori mondene, precum Angela Lazarescu - mama premierului Calin Popescu-Tariceanu, actorii Stela Popescu, Carmen Stanescu, Damian Crasmaru, Cristina Deleanu si Cristina Stamate, regizorul Geo Saizescu sau scriitorul Mircea Cartarescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.