Elena Basescu a tinut cat se poate de bine ascunsa idila sa cu Andrei Hrebenciuc, scoasa la iveala, in premiera, de saptamanalul Umbra, care i-a surprins pe cei doi amorezi in clubul Bamboo, in luna martie. Fata cea mica a presedintelui a pus acest

Elena Basescu a tinut cat se poate de bine ascunsa idila sa cu Andrei Hrebenciuc, scoasa la iveala, in premiera, de saptamanalul Umbra, care i-a surprins pe cei doi amorezi in clubul Bamboo, in luna martie. Fata cea mica a presedintelui a pus acest lucru pe seama faptului ca ea si Andrei sunt amici foarte buni si ca intre ei nu exista nimic altceva. Amicii s-au tinut insa de mana cam toata noaptea, comportamentul pe care l-au afisat unul fata de celalalt fiind mai mult decat unul de simpla prietenie. Mult timp, cei doi amorezi s-au intalnit pe ascuns, de multe ori avand ca acoperire grupul de prieteni comuni care-i insotea. Recent insa, dupa ce relatia lor a fost confirmata chiar de prezumtivul socru al Elenei, cei doi au fost impreuna pe litoral, sarutandu-se in public, sub privirile turistilor. Odata ce a aflat de relatia fiicei sale, presedintele Basescu s-a opus, asa cum a facut-o si cu prietenul precedent al acesteia, un paparazzo de la o revista de specialitate. In urma cu cateva zile, seful statului a facut public faptul ca nu-l vrea ca ginere pe Andrei si nu va fi sub nici o forma ruda prin alianta cu tatal acestuia, PSD-istul Viorel Hrebenciuc, omul pentru care are un dispret profund. Acum, seful statului are un motiv in plus sa intervina in relatia Elenei: infidelitatea partenerului fiicei sale. Se pare insa ca acesta a mai primit si alte informatii de acest gen, si chiar a avertizat-o pe fata sa cea mica.
Patron la 19 ani
In mod normal, Andrei (23 de ani) ar fi fost un iubit pe placul oricaror posibili socri. El a terminat cu note foarte bune Colegiul Sf. Sava, iar in prezent este student la ASE. In aceasta luna, el va sustine examenul de licenta, la Economie generala. Andrei a intrat in afaceri imediat dupa ce si-a facut majoratul, la 19 ani devenind patron. In prezent, el conduce o firma de moda: Moda Zilei Group 2004 SRL. Baiatul lui Hrebenciuc este cunoscut ca fiind un tanar linistit, dar cu lipici la femei.


Puncte comune
Elena Basescu (24 de ani) are ceva lucruri in comun cu inca iubitul sau, Andrei Hrebenciuc. Ea este absolventa a unei facultati tot cu profil economic, din cadrul Universitatii Romano-Americane, si a studiat doi ani si in SUA. Este una dintre preferatele creatorilor de moda, cu contracte frumusele. Ea a recunoscut ca numele tatalui o ajuta in aceasta cariera, intrucat e normal ca un creator sa caute o fata celebra.






Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.