Desi medicii nu recomanda ca un copil sa fie expus la soare pana la varsta de un an, miliardarul Irinel Columbeanu si sotia acestuia, Monica, si-au dus in weekend fetita de numai sapte luni la plaja. Paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe sotii Colum
Desi medicii nu recomanda ca un copil sa fie expus la soare pana la varsta de un an, miliardarul Irinel Columbeanu si sotia acestuia, Monica, si-au dus in weekend fetita de numai sapte luni la plaja. Paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe sotii Columbeanu, pe plaja hotelului Rex din Mamaia, impreuna cu micuta Irina, care era protejata sumar, cu o palarioara. "Pana la un an, in niciun caz un copil nu poate fi expus la soare, pentru ca nu i se formeaza imunitatea si apare riscul major de a face insolatie si a capata anumite alergii. Acest risc este mai mare in cazul copiilor cu o piele mai deschisa", a avertizat pentru CANCAN medicul dermatolog Corina Zigu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.