BILETE - 100 de lei la Black Eyed Peas Biletele pentru concertul pe care trupa Black Eyed Peas il va sustine in Romania la data de 15 septembrie costa 100 de lei. Ele pot fi achizitionate de pe site-ul bilet.ro si din reteaua de magazine bilet.ro. S
BILETE - 100 de lei la Black Eyed Peas Biletele pentru concertul pe care trupa Black Eyed Peas il va sustine in Romania la data de 15 septembrie costa 100 de lei. Ele pot fi achizitionate de pe site-ul bilet.ro si din reteaua de magazine bilet.ro. Spectacolul va incepe la ora 20:00 si va avea loc la Arenele Romane. In deschidere, atmosfera va fi incalzita de Simplu. Concertul BEP de la Bucuresti face parte din turneul "Pepsi Black Blue and You", care trece prin 13 tari din intreaga lume. (R.G.)   SURPRIZE - Iris deschide Rolling Stones Organizatorii spectacolului Rolling Stones au mai pregatit o surpriza zecilor de mii de spectatori care vor fi prezenti la 17 iulie pe Stadionul "Lia Manoliu": trupa Iris va canta in deschiderea celui mai mare concert al anului. Recitalul Iris va incepe la ora 18:00 si va dura o jumatate de ora. Ultimele bilete ramase in vanzare (categoriile Gazon B - 87 de lei si Peluza - 97 de lei)  mai pot fi  achizitionate numai de pe site-ul www.ticketpoint.ro si din magazinele Diverta din Bucuresti. In cazul in care biletele nu vor fi epuizate, acestea vor putea fi cumparate in ziua concertului de la casele de bilete amenajate la intrarile Stadionului "Lia Manoliu", incepand cu ora 10:00. (R.G.)   In suburbia - Punk-ska cu La Plebe Clubul Suburbia va gazdui maine seara, de la ora 21:00, doua trupe punk americane, foarte apreciate la aceasta ora. La Plebe (foto), cel mai bun grup punk din San Francisco - conform presei de specialitate - va sustine un concert de zile mari, ocazie cu care grupul isi va prezenta primul longplay produs de faimosul Bill Gould (Faith No More, Brujeria). Cea de-a doua trupa invitata, Strike Anywhere, va aduce "consumatorilor" de punk-ska piese de pe noul album, "Dead FM". (R.G.)   VIDEOCLIP - Krypton "Se preface in ploaie" Trupa Krypton a filmat un nou videoclip al piesei "Viata nu e un vis" de pe noul album, "Ma prefac in ploi", care va fi lansat in aceasta vara. Scenariul videoclipului este semnat de regizorul Dragos Stanescu.  Trupa va lansa discul in urmatoarea componenta: Eugen Mihaiescu - chitara solo, Tony Seicarescu - voce, Catalin Fotin - chitara bas, Catalin Putingher - tobe. Materialul va contine zece piese, dintre care doua sunt remixuri la piesele "Pozitia de drepti" si "Incearca sa crezi". (R.G.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.