Autoritatile i-au sfatuit pe cetatenii australieni care aveau de gand sa calatoreasca in Indonezia sa-si amane planurile, iar pe cei aflati deja pe teritoriul acestei tari sa se intoarca acasa, din cauza "unei amenintari foarte serioase" de atac tero
Autoritatile i-au sfatuit pe cetatenii australieni care aveau de gand sa calatoreasca in Indonezia sa-si amane planurile, iar pe cei aflati deja pe teritoriul acestei tari sa se intoarca acasa, din cauza "unei amenintari foarte serioase" de atac terorist.


Australia a primit rapoarte ale serviciilor secrete care avertizeaza in legatura cu atentate teroriste pe teritoriul indonezian, care pot avea loc in orice moment. Atacurile ar fi planificate de ramura Al-Qaida care activeaza in Asia de sud-est. Miscarea se numeste Jemaah Islamiyah ("Grupul Islamic" sau "Comunitatea Islamica").


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.