Examen. Antrenorul Otelului il va testa pe muntenegreanul Ivanokovic timp de o saptamana, dupa care va da verdictul Bros Ivanokovic este ultima noutate din lotul moldovenilor lui Petre Grigoras. Fotbalistul a fost urmarit de catre oficialii galateni
Examen. Antrenorul Otelului il va testa pe muntenegreanul Ivanokovic timp de o saptamana, dupa care va da verdictul Bros Ivanokovic este ultima noutate din lotul moldovenilor lui Petre Grigoras. Fotbalistul a fost urmarit de catre oficialii galateni mai bine de jumatate de an, dar, in ciuda acestui fapt, el va da probe de joc in aceasta saptamana. Ivanokovic a facut jonctiunea cu echipa de langa Dunare chiar in Bosnia-Hertegovina, unde Otelul a disputat prima mansa din turul al doilea preliminar al Cupei UEFA Intertoto, 0-0 cu Slavia Sarajevo. Fundasul de 21 de ani a venit in dimineata meciului la hotelul unde erau cazati galatenii. El a discutat pret de cateva zeci de minute cu antrenorul, iar apoi a facut cunostinta cu posibilii viitori colegi. A urmarit meciul Otelului din tribuna, dupa care a venit la Galati cu lotul moldovenilor. Lui Bros i-a fost repartizata o camera la hotelul jucatorilor de la stadion. "Saptamana asta este decisiva. Nu pot sa spun prea multe despre el, pentru ca nu-l cunosc. Daca va confirma, va ramane. De el depinde", au fost cuvintele lui Petre Grigoras. Cealalta participanta in turul al doilea al competitiei, Gloria, a invins, in prima mansa, cu 2-0 pe Maccabi Haifa, in deplasare. Partidele retur vor avea loc pe 14 iulie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.