Dinamo - Mircea Rednic are de unde alege  In primul meci amical din Austria, 3-0 cu Burghausen, marcatorii "cainilor" au fost Florin Bratu, care a reusit o "dubla", si Ianis Zicu, doua dintre achizitiile verii.  Antrenorul Mircea Rednic
Dinamo - Mircea Rednic are de unde alege  In primul meci amical din Austria, 3-0 cu Burghausen, marcatorii "cainilor" au fost Florin Bratu, care a reusit o "dubla", si Ianis Zicu, doua dintre achizitiile verii.  Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat multumit dupa primul meci al turneului din Austria, campionii trecand la pas, scor 3-0, de o echipa din liga a 3-a din Germania, Burghausen. "Sunt multumit de acest succes. Consider ca, fata de anul trecut, lotul este mult mai valoros. Ma bucura faptul ca ne-am creat multe ocazii, puteam castiga la o diferenta mult mai mare", a declarat tehnicianul dinamovist. Desi au fost titulari, golgeterii din sezonul trecut, Danciulescu si Claudiu Niculescu, nu au inscris, reusitele apartinand noilor veniti, Florin Bratu si Zicu, primul reusind o "dubla". Mircea Rednic nu i-a utilizat pe Lobont, Oprita, Catalin Munteanu, Stoican si Liviu Ganea, insa va apela la ei astazi, cand Dinamo va intalni o alta echipa germana, Eintracht Frankfurt. La finalul stagiului din Austria, este posibil sa se mai realizeze un transfer. "Daca o sa consider ca mai este nevoie de un jucator, vom mai aduce, desi lotul este echilibrat in acest moment", a spus Puriul.   Radu Stefan, spre Genoa Conform cotidianului Il Secole XIX, formatia Genoa, recent promovata in Serie A, insista pentru transferul tanarului international dinamovist Radu Stefan. "Genoa se uita spre Est si il vede pe Radu Stefan, considerat urmasul lui Cristi Chivu in echipa nationala a Romaniei. Este un fotbalist puternic, atent la marcaj", titreaza ziarul genovez. Acesta a mai adaugat ca singura problema in realizarea tranzactiei este faptul ca Dinamo participa in Liga Campionilor, motiv pentru care sefii "cainilor" ar fi amanat tratativele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.