Recunoscator. Cunoscutul om de televiziune are grija de femeia care i-a ramas fidela Dupa ce s-a retras din televiziune, actorul Florin Calinescu a ramas, in jurul lui, doar cu o mana de persoane fidele. Una dintre acestea este acum secretara lui. Z
Recunoscator. Cunoscutul om de televiziune are grija de femeia care i-a ramas fidela Dupa ce s-a retras din televiziune, actorul Florin Calinescu a ramas, in jurul lui, doar cu o mana de persoane fidele. Una dintre acestea este acum secretara lui. Zilele trecute, paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe Calinescu, in timp ce parasea alaturi de o tanara o clinica medicala din zona Floreasca. De acolo, cei doi au plecat cu masina ei la restaurantul Livada cu visini, unde au luat masa impreuna pe terasa. Relatia lui Calinescu cu aceasta tanara este una "speciala", asa cum ne-a recunoscut cunoscutul om de televiziune: "Am o relatie speciala cu ea, in sensul in care e asistenta mea din ?97 incoace si am incredere in ea. Acum, are o problema medicala si am insotit-o pana la un amic de-al meu care e doctor. Din perioada in care faceam televiziune mi-a ramas o mana de oameni fideli, pe care ii ajut si eu cum pot: vorbesc sa obtina vreun discount la o masina, pentru un doctor, incerc sa fiu alaturi de ei". Florin Calinescu este directorul Teatrului Mic, dar mai are o fabrica de binocluri si un restaurant, iar o asistenta este ? spune el ? "indispensabila, pentru ca sunt multe probleme si uit de ele, daca nu-mi aminteste cineva".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.