Aproape 300 de persoane, apropiati ai familiei Gheorghe Falca, dar si numerosi curiosi au tinut sa asiste sambata seara la oficierea botezului Anei-Maria Falca, fiica primarului de Arad, nasi fiind presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, tran
Aproape 300 de persoane, apropiati ai familiei Gheorghe Falca, dar si numerosi curiosi au tinut sa asiste sambata seara la oficierea botezului Anei-Maria Falca, fiica primarului de Arad, nasi fiind presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, transmite corespondentul Rompres. Cu o mica intarziere fata de ora anuntata, asa cum sta bine unei domnisoare, Ana-Maria a sosit la Manastirea Gai, situata in cartierul cu acelasi nume al Aradului, in bratele nasei sale, Maria Basescu. Botezul a fost oficiat de un sobor de trei preoti alcatuit din PSF Timotei, episcop al Aradului, parintele Vasile Pop, consilier al Episcopiei, si parintele Cleopa, preotul manastirii. In timpul slujbei religioase, Ana-Maria a inceput sa planga, fiind linistita cu foarte mare greutate de nasa sa si de bunica din partea mamei. Dupa cum a tinut sa precizeze nasul Traian Basescu, Ana-Maria Falca este cea de-a opta fina a sa. De mentionat ca, desi Gheorghe Falca a precizat in saptamana premergatoare ca botezul fiicei sale este un eveniment privat, specificand, totusi, ca la slujba religioasa a botezului accesul e liber, au fost doua televiziuni centrale ce au trimis care de reportaj la fata locului. Petrecerea ocazionata de botezul Anei-Maria Falca s-a desfasurat in apropiere de Arad, in padurea de la Vladimirescu, unde a fost amenajat un cort, totul desfasurandu-se in stil american.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.