Un numar de 30 de echipaje de patrulare actioneaza, duminica, pe ruta Bucuresti-Constanta, pentru prevenirea oricaror evenimente si pentru siguranta traficului, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Internelor si Reformei Administrative
Un numar de 30 de echipaje de patrulare actioneaza, duminica, pe ruta Bucuresti-Constanta, pentru prevenirea oricaror evenimente si pentru siguranta traficului, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Internelor si Reformei Administrative. Conform sursei citate, echipajele politiei rutiere beneficiaza si de sprijinul unor echipe de cercetare, care vor actiona in caz de accidente de circulatie. Un elicopter survoleaza in permanenta autostrada, pentru a urmari modul in care se desfasoara traficul rutier si pentru a transmite imediat informatii utile echipajelor de la sol, putandu-se interveni prompt in caz de necesitate sau alte dificultati in trafic. Totodata, au fost luate masuri pentru desfasurarea in conditii de siguranta a traficului pe toate artele mari de circulatie, respectiv drumuri nationale, judetene, interjudetene, in special pe cele ce deservesc traseele turistice. Scopul acestor masuri este in primul rand de prevenire a oricaror evenimente rutiere si de atentionare a conducatorilor cu privire la responsabilitatea pe care o au de a respecta regulile de circulatie, a precizat MAI. Masurile au fost dispuse de ministrul Internelor, Cristian David. Seful Politiei Romane, chestorul principal Dan Valentin Fatuloiu, s-a deplasat, ieri dimineata, la Sectia Politiei Autostrazi pentru a introduce in dispozitiv cele 20 de autoturisme, care au in principal rolul de preveni orice evenimente rutiere, precum si de a interveni in orice situatii care afecteaza sau pot afecta siguranta traficului rutier.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.