Fericiti pana la adanci batraneti?
Meryl Streep o interpreteaza pe Rachel, un critic foarte influent in domeniul culinar. Ea se casatoreste cu fermecatorul ziarist Mark (Jack Nicholson), pe care il cunoscuse cu putin timp in urma la o nunta. Des
Fericiti pana la adanci batraneti?
Meryl Streep o interpreteaza pe Rachel, un critic foarte influent in domeniul culinar. Ea se casatoreste cu fermecatorul ziarist Mark (Jack Nicholson), pe care il cunoscuse cu putin timp in urma la o nunta. Desi fusese avertizata de faptul ca Mark nu va fi in stare sa se potoleasca, adica sa renunte la viata lui amoroasa foarte agitata, oricat de mult ar iubi-o, Rachel este decisa sa faca absolut tot ceea ce tine de ea pentru ca acest mariaj sa functioneze. In clipa in care femeia il anunta ca este insarcinata, sotul aproape ca nu-si mai incape in piele de bucurie. Insa, pe masura ce incepe sa constientizeze ce inseamna asta, el realizeaza ca sunt si o gramada de responsabilitati care ii vor reveni lui in calitate de parinte. De fapt, romanul "Hertburn" al Norei Ephron, care sta la baza acestei ecranizari, scoate pe tapet problemele casniciei scriitoarei cu unul dintre reporterii "scandalului Watergate", Carl Bernstein de la Washington Post. si astfel iese la suprafata o poveste despre doi oameni care, inca de la inceput, s-au inselat in privinta celuilalt si care vor fi, bineinteles, ultimii ce vor realiza asa ceva.
FISA FILMULUI
Titlul original:
Heartburn

In rolurile principale:
Meryl Streep, Jack Nicholson, Maureen Stapleton, Jeff Daniels, Stockard Channing
Regia: Mike Nichols
ProducTia: SUA, 1986

Color, 108 minute


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.