Ucraina va organiza, pe 18 iulie, la Tulcea, o dezbatere publica privind studiul de evaluare a impactului asupra mediului pentru Canalul Bastroe, informeaza Ministerul Mediului si dezvoltarii durabile. Organizarea acestei dezbateri a fost solicitata
Ucraina va organiza, pe 18 iulie, la Tulcea, o dezbatere publica privind studiul de evaluare a impactului asupra mediului pentru Canalul Bastroe, informeaza Ministerul Mediului si dezvoltarii durabile. Organizarea acestei dezbateri a fost solicitata de MMDD, in conformitate cu prevederile Conventiei Espoo privind evaluarea impactului asupra mediului in context transfrontier. Initial, propunerea partii romane a fost ca, la data de 4 iulie 2007, sa aiba loc o dezbatere care sa se desfasoare la Tulcea. Invocand timpul destul de scurt necesar pregatirilor, partea ucraineana a solicitat amanarea datei mentionate. Ulterior, Ministerul Mediului a fost informat ca, la data de 18 iulie, partea ucraineana va da curs cererii de organizare a dezbaterii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.