Utilizatorii in cautare de elemente "haute couture", integrate intr-un sistem "cool", beneficiaza acum de produsul pe care il asteptau. Dell a lansat cel mai subtire notebook existent, XPS M1330, un sistem ce va captiva utilizatorii care isi doresc cele mai performante tehnologii, disponibile oriunde si oricand. Compania a lansat un nou brand pentru utilizatorii individuali - Inspirona„˘. Noul nume de marca include o gama de notebook-uri si sisteme desktop viu colorate. Noile produse si servicii au fost lansate in cadrul unor evenimente electrizante, desfasurate in Spania si in New York.
Cu aceeasi ocazie, Dell a demarat o noua campanie de marketing pentru utilizatori - "Yours is here" (Al tau e aici). Noua campanie, energica si insufletita de culoare, promite utilizatorilor furnizarea de dispozitive Dell personalizate, oriunde in lume, care sa ofere experiente digitale deosebite.

Design si performanta intr-un singur system

Un sistem reprezentativ pentru gama de dispozitive Dell este si recent lansatul notebook XPS M1330. Cu o greutate de pornire de 1,8 kg si o grosime de 0,9", sistemul are un design revolutionar si o carcasa rezistenta din aliaj de magneziu cu accente de aluminiu.
Noile sisteme Inspiron si XPS includ tehnologia mobila broadband, au ecrane plate si optiuni pentru o paleta variata de culori. "Utilizatorii manifesta interes in egala masura pentru design si performanta. De aceea am creat noul XPS M1330, cel mai subtire notebook din lume, cu o grosime de doar 13", a declarat Hervé Mattan, director de marketing. De asemenea, Dell a mai lansat sistemele desktop Inspiron 530 si 531, Inspiron 1720,1721 (17"), Inspiron 1520 si 1521 (15.4") si monitorul plat cu ecran lat de 19" Dell SE198WFP.
Cu un design si cu functii remarcabile, noile produse se muleaza pe dorintele, nevoile si cerintele utilizatorilor pentru experiente digitale. Ecranele notebook-urilor si ale sistemelor desktop, printre cele mai bune din gama lor, ofera suport pentru imagini de inalta definitie pentru realizarea unor activitati specifice stilului de viata contemporan, precum vizionarea de filme, trimiterea de fotografii
sau achizitionarea de produse de pe Internet. Tehnologia broadband incorporata, disponibila optional pentru gama notebook si tehnologia Wi-Fi cu care sunt dotate sistemele desktop ofera conectivitate wireless fara sincope.
Culorile notebook-ului pot fi alese dintr-o gama de 8 culori disponibile.

Portofoliu de servicii si suport imbunatatit

Odata cu noile lansari de sisteme, Dell si-a extins si portofoliul de servicii si suport pentru a oferi clientilor mai multe optiuni si control asupra nivelului de asistenta. Astfel, Dell ofera o serie de "Pachete Tematice" axate pe nevoile clientilor, cum ar fi Getting Started (Initiere), Accidental Damage Support (suport in caz de defectiuni cauzate de accidente), Secure Your Data (Securizarea datelor) si Improve Your PC Skills (Imbunatatirea abilitatilor de utilizare a PC-ului). Pachete tematice ce pot fi achizitionate separat.
Pentru a optimiza experienta de utilizare, Dell pune la dispozitie o noua tehnologie si noi instrumente de asistenta, care identifica in mod proactiv si rezolva automat problemele utilizatorilor. Oferta Dell include solutiile Dell Support Centre, Dell Support 3, DellConnect, DataSafe Online
si PC TuneUp.

Parteneriat Dell - Emerson Network

Dell a anuntat debutul parteneriatului cu Emerson Network Power creat in vederea reducerii semnificative a cerintelor energetice si de racire ale centrelor de date. Parteneriatul contribuie, de altfel, la cresterea performantei sistemelor si permite implementarea pe termen lung de strategii IT, eficiente din punct de vedere energetic.
Solutia Energy Smart de la Dell si Emerson Network Power adauga serverelor inovatoare Dell PowerEdgeTM Energy Smart, tehnologia de racire suplimentara Liebert XD si sistemul de racire Liebert High Precision Air Conditioning, pentru a spori performanta sistemelor cu pana la 80% si pentru a reduce cu pana la 42% consumul de energie, fata de generatiile anterioare de servere Dell1.