As vrea sa-mi dai / O noapte de iubire / Parfum de fericire
e refrenul pe care Delia Matache il tot intoneaza de cand in viata sa s-au perindat, mai intai, Florin Moldoveanu, unul dintre patronii de la Bonsai, apoi Edi Iorda- nescu,


As vrea sa-mi dai / O noapte de iubire / Parfum de fericire
e refrenul pe care Delia Matache il tot intoneaza de cand in viata sa s-au perindat, mai intai, Florin Moldoveanu, unul dintre patronii de la Bonsai, apoi Edi Iorda- nescu, iar acum Matteo, alaturi de care se declara foarte fericita. Ei bine, inainte de a se implica in aceasta relatie, artista a avut o idila secreta s-ar putea spune, din moment ce ea s-a ferit a fi data publicitat ii, si cu un tanar trecut de 30 de ani. Se pare ca Delia a trait clipe fierbinti in compania acestuia, chiar daca totul s-a rezumat doar la o aventura. Barbatul pe care l-a cunoscut in timpul relatiei pe care o avea cu Edi Iordanescu nu este vedeta sau persoana publica, ci ofiter SRI. Nici cantareata, si nici acesta nu s-au implicat, ambii stabilind ca este o legatura fara obligatii. Astfel ca, in momentul in care Delia a cunoscut un alt barbat si s-a convins ca acesta, in speta Matteo, actualul sau iubit, este cel pe care si-l doreste alaturi, ea a pus punctul pe i, renuntand sa se mai vada cu ofiterul. Cu Matteo, artista are nu doar o colaborare benefica pe plan muzical, ci si una reusita in intimitate. Pentru ca, spun carcotasii, cantareata adora momentele in care iubitul sau o devoreaza in propriul ei autoturism.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.