Timp liber. Sotia lui Tiriac Jr. s-a relaxat intr-un club pana la ora 04.00 dimineata in compania unei foste rivale Iminentul divort de fiul multimiliardarului Ion Tiriac nu pare sa o afecteze prea mult pe creatoarea de moda Maria Marinescu. CANCAN
Timp liber. Sotia lui Tiriac Jr. s-a relaxat intr-un club pana la ora 04.00 dimineata in compania unei foste rivale Iminentul divort de fiul multimiliardarului Ion Tiriac nu pare sa o afecteze prea mult pe creatoarea de moda Maria Marinescu. CANCAN a dezvaluit in editia de sambata ca Tiriac Jr. se afla la Monte Carlo, unde asteapta sa soseasca si tatal sau si sa mearga impreuna la petrecerea unor prieteni. In acest timp, sotia lui Ion Ion Tiriac se afla la Mamaia. Dupa o zi de plaja, Maria Marinescu a fost sambata noaptea la discoteca, in clubul The Office, de unde a plecat aproape in zori, in jurul orei 04.00 dimineata. Acolo, Maria a fost nedespartita de vedeta TV Andreea Raicu si de grupul de prieteni ai acesteia, simtindu-se in largul ei, fara sa tradeze vreun moment faptul ca ar suferi din dragoste. Interesant este ca atat Maria, cat si Andreea au fost, in trecut, rivale! Pana ca prima sa se casatoreasca cu Tiriac Jr., iar cealalta sa devina iubita lui Tudor Chirila, ambele au fost cuplate, rand pe rand, cu fotbalistul Cristi Chivu si cu Tudor, fiul ex-premierului Radu Vasile. Acum insa, clar lucru, nu mai exista niciun motiv ca ele sa-si poarte sambetele, ci poate doar noptile de sambata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.