Consumarea zilnica a doua patratele de ciocolata neagra duce la scaderea tensiunii arteriale, fara a exista riscul luarii in greutate. "Pana acum, medicina nu cunostea efectul pe care il poate avea consumul zilnic de ciocolata neagra, bogata in cacao
Consumarea zilnica a doua patratele de ciocolata neagra duce la scaderea tensiunii arteriale, fara a exista riscul luarii in greutate. "Pana acum, medicina nu cunostea efectul pe care il poate avea consumul zilnic de ciocolata neagra, bogata in cacao, dar cu putine zaharuri si grasimi", a explicat medicul coordonator al studiului. Acesta a monitorizat, timp de un an, influenta pe care o are consumul de ciocolata, in cazul a 44 de adulti hipertensivi. Cercetatorii au constatat, la sfarsitul perioadei de monitorizare, ca persoanele care au consumat ciocolata neagra au inregistrat o diminuare notabila a tensiunii arteriale, fara acumulare de kilograme, si o schimbare a continutului sangvin de lipide.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.