Peripetii. Galateanul Gelu Dobre, primul roman care a facut o cerere in casatorie pe internet, si-a dus iubita in fata altarului intr-o zi considerata perfecta - sambata, 07.07.07 - dar nunta n-a fost nici pe departe una linistita Povestea de dragos
Peripetii. Galateanul Gelu Dobre, primul roman care a facut o cerere in casatorie pe internet, si-a dus iubita in fata altarului intr-o zi considerata perfecta - sambata, 07.07.07 - dar nunta n-a fost nici pe departe una linistita Povestea de dragoste dintre Mihaela si Gelu a fost cunoscuta de o tara intreaga, dupa ce Gelu a cerut-o de nevasta cu ajutorul unui site de matrimoniale. Prin intermediul unor bannere si pagini web speciale, care au fost afisate de un milion de ori la adresa www.noi2.ro, Gelu a intrebat-o virtual pe Mihaela Mares: "Vrei sa fii sotia mea?". Internautii care au accesat atunci aceste pagini au ramas surprinsi de originalitatea cererii facuta de galatean si au postat, ulterior, mii de intrebari asemanatoare pentru partenerii si partenerele lor. Emotionata, Mihaela i-a oferit iubitului un "Da" hotarat. Tinerii casatoriti lucreaza de mai multi ani in strainatate, dar s-au intors special in tara pentru a face nunta in ziua de 7 iulie. Nu s-au gandit, insa, ca vor avea parte si de emotii. Ajunsi la starea civila, mireasa si-a dat seama ca nu avea cartea de identitate, pentru ca fusese depusa la politie pentru a fi preschimbata. Dar cum cifra sapte i-a purtat noroc, aceasta s-a casatorit pana la urma folosind pasaportul, dupa o intarziere care i-a tinut pe nuntasi cu inima in gat cateva zeci de minute. Petrecerea a continuat apoi pana dimineata, cei doi miri fiind fericiti ca, dupa sapte ani de prietenie, s-au casatorit in ziua a saptea, din luna a saptea, anul 2007. Oficierea a fost facuta chiar de primarul Dumitru Nicolae, care ? dupa ce le-a urat "Casa de piatra" - le-a oferit icoana Sfantului Andrei si un album al Galatiului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.