Inedit. 07.07.2007 a fost ziua cu cele mai multe nunti in acest an, iar sportivii s-au incumetat si ei sa faca acest pas Campioana Romaniei, Ionela Galca, componenta echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea, a spus "da", sambata, la Constanta, rugb
Inedit. 07.07.2007 a fost ziua cu cele mai multe nunti in acest an, iar sportivii s-au incumetat si ei sa faca acest pas Campioana Romaniei, Ionela Galca, componenta echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea, a spus "da", sambata, la Constanta, rugbystului dinamovist Razvan Stanca, alt campion national. "Nu ne-am programat nunta pe aceasta data din superstitie, ci pur si simplu pentru ca acum am avut timp", a declarat sportiva. Speriati de forfota de la Casa Casatoriilor, cei doi sportivi au ales sa isi uneasca destinele atat civil, cat si religios, la Catedrala Sf. Petru din Constanta. Drept nasi, cuplul i-a ales pe Victor si Chirana Trufasu, prieteni de familie. Mireasa a impresionat prin rochia sa, creatia designerului Rita Muresan. Trei din cele patru domnisoare de onoare sunt tot handbaliste: Georgiana Borcan, Iulia Puscasu si Clara Vadineanu. A patra domnisoara de onoare, Cristiana Antemir, si cavalerul de onoare, Alecu Manceac, vor fi viitorii finii ai sportivilor. "Am emotii destul de mari!", a marturisit Ionela. "Pe plan sportiv, vrem sa castigam tot. Pe plan personal, ne dorim sanatate", a adaugat Razvan. Dupa incheierea formalitatilor si a juramintelor, mirii au petrecut, alaturi de invitati, la restaurantul Terasa Colonadelor. De la eveniment nu puteau lipsi Tadici si Dumitru Musi, antrenorii vicecampioanei mondiale. Luna de miere a fost comprimata intr-o zi, cea de duminica, deoarece proaspatul insuratel incepe astazi antrenamentele pentru campionat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.