Vicepresedintele executiv al UDMR, Laszlo Borbely, a lansat un atac la adresa echipei conduse de actualul primar al municipiului Targu-Mures, Dorin Florea. "Targu-Muresul are doar doua proiecte de dezvoltare. Nu are proiecte mari. Municipiul trebuie
Vicepresedintele executiv al UDMR, Laszlo Borbely, a lansat un atac la adresa echipei conduse de actualul primar al municipiului Targu-Mures, Dorin Florea. "Targu-Muresul are doar doua proiecte de dezvoltare. Nu are proiecte mari. Municipiul trebuie sa faca proiecte viabile cu care sa intre si sa obtina finantari", a declarat Laszlo Borbely in cadrul unei intalniri a parlamentarilor mureseni organizata la initiativa administratiei judetene din Mures. "Timpul e pretios", a mai spus Borbely, care sustine ca orasul risca sa piarda o serie de oportunitati de finantare.
In replica, primarul municipiului, Dorin Florea, l-a acuzat pe Borbely ca habar nu are de proiectele orasului si ca refuza dialogul pe marginea acestora chiar si cu consilierii UDMR. "Nu-i pentru prima data cand domnii care au ajuns ministri dovedesc ca sunt total rupti de realitatile orasului. Prin aceste declaratii, domnul Borbely a dovedit ca nu cunoaste proiectele orasului si nici nu dialogheaza cu consilierii locali UDMR, ca sa le afle. Asta e politica la scara masinii", a replicat Florea. El sustine ca printre marile proiecte ale administratiei se numara amenajarea drumurilor ocolitoare, a centralelor de cogenerare, dar si programul de extindere a retelelor de canalizare.
Laszlo Borbely intentiona sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Targu-Mures, dar reprezentantii UDMR l-au desemnat pe actualul viceprimar al orasului, Csegzi Sandor, sa candideze din partea Uniunii. Borbely spera insa ca acest rezultat va fi modificat. Acest lucru nu este exclus nici de liderul UDMR Mures, Attila Kelemen.
"Mai avem un an pana la alegeri, deci se pot intampla multe. Au fost sesizate multe nereguli, iar noi acum incercam sa le rezolvam cat mai corect", a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Targu-Mures, Kelemen Attila.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.