Ambele formatii romanesti din Intertoto au sanse sa joace in finale, Gloria cu Atletico Madrid, iar Otelul cu Trabzonspor.

Gloria Bistrita are sanse mari sa evolueze intr-una dintre finalele Cupei Intertoto dupa victoria cu 2-0 (goluri
Ambele formatii romanesti din Intertoto au sanse sa joace in finale, Gloria cu Atletico Madrid, iar Otelul cu Trabzonspor.

Gloria Bistrita are sanse mari sa evolueze intr-una dintre finalele Cupei Intertoto dupa victoria cu 2-0 (goluri Zaharia si Tilinca) obtinuta in deplasarea de la Maccabi Haifa, in prima mansa din turul doi preliminar. In ultima faza a celei mai slab cotate competitii europene intercluburi, formatia antrenata de Ioan Ovidiu Sabau va juca impotriva celebrei Atletico Madrid si, daca nu va obtine calificarea in preliminariile Cupei UEFA, macar va alimenta bugetul clubului lui Jean Padureanu cu bani din drepturile tv. Formatia spaniola a realizat transferul verii in acest sezon, vinzindu-l pe Fernando Torres cu 36 de milioane de euro lui Liverpool, club cu care se bate acum pentru achizitionarea talentatului portughez Quaresma. Presa sportiva a analizat deja formatia bistriteana, oficialii clubului din Madrid neluind in calcul decit calificarea, Cupa Intertoto fiind singura sansa ramasa madrilenilor de accedere in cupele europene care conteaza. Otelul Galati ar putea juca, de asemenea, in ultima faza a competitiei, dupa ce a remizat, 0-0, cu Slavija Sarajevo in prima mansa a turului doi al Cupei Intertoto, dupa ce a jucat zece minute in inferioritate numerica. In cazul in care va obtine calificarea, Otelul va intilni invingatoarea partidei dintre Trabzsonspor (Turcia) si Vlaznia (Albania). Reamintim ca 11 formatii care vor juca in turul al treilea al Cupei Intertoto se vor califica in ultimul tur preliminar al Cupei UEFA, iar fiecare partida disputata este recompensata cu cite 50.000 de franci elvetieni.

Rezultatele si programul complet al Cupei UEFA Intertoto, pe www.cotidianul.ro/select


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.