Zvonul potrivit caruia se pregatea un atentat in Satul Sportivilor participanti la Jocurile Marii Negre care au loc la Trabzon, Rize si Girasun, in Turcia, unde se intrec peste 2500 de tineri din 11 tari, s-a dovedit o alarma falsa, competitia derula
Zvonul potrivit caruia se pregatea un atentat in Satul Sportivilor participanti la Jocurile Marii Negre care au loc la Trabzon, Rize si Girasun, in Turcia, unde se intrec peste 2500 de tineri din 11 tari, s-a dovedit o alarma falsa, competitia derulandu-se fara incidente. Reprezentantii nostri continua evolutiiile apreciate, reusind sa castige noi medalii. Au urcat pe prima treapta a podiumului atletii Paul Lemnaru, legitimat la CSS 3 Steaua, 2,08 metri la inaltime si Alexandru Mehes, la ciocan, precum si luptatoarea Ileana Dobrescu, de la CSM Craiova, la categoria 38 kg. Aur a luat si Dorina Vargeatu la 800 metri in carucior rulant. Au cucerit argintul Alexandru Calinoiu-sulita, Marcela Stancu-100 mg, Daniel Gagiu-lungime, Domnica Popescu - 3.000 m, Ioana Doaga si Razvan Fidesan-800 metri, Violeta Predi, 43 kg, Mihaela Munteanu, 52, Otilia Tatar, 56-lupte, Lucian Tompa, 59 kg-taekwondo. Printre detinatorii trofeelor de bronz se numara Bianca Hartu - lungime, Anamaria Gavrila - 100 m, Raluca Dumitru - 400 mg, Iulia Hadarean - 200 m, Alexandra Dobrin-200 m bras, Maria State-50 bras, Razvan Blaga-100 m spate, Anamaria Cojan, Adina Popescu, Crinut Acris si Alin Alexiuc-lupte, Cristina Milea si Cristina Naghi-taekwondo, echipa de gimnastica ritmica alcatuita din Irina Lalciu, Cristina Lautaru, Alexandra Piscupescu. Din pacate, la jocuri nu ne-am apropiat de primele locuri. Cu o zi inaintea incheierii primei editii a Jocurilor, Rusia a adunat 119 medalii, dintre care 57 de aur, Turcia 78, Grecia 67, Ucraina si Romania 41.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.