Andreea Banica trece in randul vedetelor ca una dintre cantaretele ce au facut avere din muzica. Impreuna cu iubitul si impresarul sau, Lucian Mitrea, ea are nu mai putin de cinci case in Capitala si doua vile la Eforie Nord. Cu t


Andreea Banica trece in randul vedetelor ca una dintre cantaretele ce au facut avere din muzica. Impreuna cu iubitul si impresarul sau, Lucian Mitrea, ea are nu mai putin de cinci case in Capitala si doua vile la Eforie Nord. Cu toate acestea, cei doi se fac ca ploua atunci cand au de platit vreo datorie. De pilda, inca de anul trecut, Lucian are sa-i dea fostului impresar al trupei Blondy, Radu Groza, nu mai putin de 20.000 de euro din concertele pe care acesta i le-a aranjat iubitei sale. In plus, decizia Andreei de a renunta la numele de Blondy nu este cea pe care a facut-o publica, si anume ca a luat aceasta hotarare intrucat se afla intr-o etapa a maturizarii si vrea sa fie cunoscuta si astfel. Proiectul il are ca fondator tot pe Radu Groza. Automat, o parte din drepturile de autor ar trebui sa-i revina acestuia. Norocul lui Lucian Mitrea este insa acela ca diplomat si cu bun-simt, impresarul nu a facut tam-tam pentru a-si recupera banii.
Tarif de 1500 de euro pe concert
De cateva luni, Andreea Banica a crescut tariful de la 900 la 1500 de euro pe concert. Cu toate acestea, artista si iubitul sau au pastrat aceleasi obiceiuri de odinioara. Mai precis, cand acestia sunt invitati la un restaurant sau la o cafenea, ei cu greu se incumeta sa-si achite consumat ia, lasandu-si prietenii sa faca acest lucru. Cum Andreea si Lucian, un cuplu ce are o vechime de peste zece ani, au ajuns sa faca afaceri si intre ei, vedeta cumparand o garsoniera de la iubit, situatia relatata mai sus nu mai mira pe nimeni.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.