Vigilenta. Garda de corp nu l-a scapat din ochi pe manelist, nici cand el se bronza intins pe sezlong Adi Minune a fost iertat de sotia lui, Katy, dupa ce amanta Simona Ianit l-a acuzat ca a tras cu arma la ea in casa. Manelistul si Katy au lasat, a
Vigilenta. Garda de corp nu l-a scapat din ochi pe manelist, nici cand el se bronza intins pe sezlong Adi Minune a fost iertat de sotia lui, Katy, dupa ce amanta Simona Ianit l-a acuzat ca a tras cu arma la ea in casa. Manelistul si Katy au lasat, asadar, in urma tot scandalul si au plecat la mare, ca sa se relaxeze. Vineri seara, cei doi au fost intr-un club, unde, in momentul in care au aparut, muzica s-a oprit. Manelistului i s-a dat un microfon si a inceput sa cante. A doua zi, el a fost la plaja si s-a plimbat cu schijetul pe mare. Cand a iesit din apa, Minune si-a chemat bodyguardul ca sa-l pazeasca. Acesta nu l-a scapat nicio secunda din ochi, nici macar atunci cand seful lui s-a intins pe sezlong ca sa se bronzeze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.