Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va deschide astazi, in Romania, cel de-al 20-lea magazin. Compania vrea ca pana la finele anului sa inaugureze in Capitala alte patru unitati. Noul magazin, in care s-au investit circa 750.000 euro, are
Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va deschide astazi, in Romania, cel de-al 20-lea magazin. Compania vrea ca pana la finele anului sa inaugureze in Capitala alte patru unitati. Noul magazin, in care s-au investit circa 750.000 euro, are o suprafata totala de 780 metri patrati, din care 700 metri patrati sunt alocati spatiului de vanzare.
"Mega Image Giulesti este un supermarket care se inscrie in formatul mic de magazine promovat de Mega Image pe piata. Din totalul de magazine din retea, in acest moment sunt zece supermarketuri format mare si noua format mediu". Compania va continua in acest an si procesul de modernizare a magazinelor mai vechi, fiind vizate 6 - 7 proiecte de acest gen. Planurile retelei prevad si deschiderea celui de-al doilea centru logistic din Bucuresti, cu o suprafata de peste 4.000 metri patrati. Mega Image detine in prezent doua astfel de spatii, ambele fiind inchiriate. Firma a inregistrat anul trecut vanzari de 249,5 milioane lei (71 mil. euro), in crestere cu 10,8% fata de 2005. Mega Image detine 19 supermarketuri, dintre care 15 in Bucuresti, unul in Ploiesti si doua in Constanta. Delhaize Group a preluat integral reteaua din Romania in iunie 2004. La sfarsitul anului 2006, Delhaize avea un lant de 2.705 magazine, incluzand cele 97 de supermarketuri Delvita, din Cehia, cu 69 de unitati peste numarul inregistrat la 31 decembrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.