Porsche Romania, importatorul general al marcii Volkswagen, va lansa in prima parte a anului viitor noul model de teren compact Tiguan, la un pret de 19.195 euro fara TVA, pentru varianta echipata cu motor de 1,4 litri si 150 de cai putere, a anuntat
Porsche Romania, importatorul general al marcii Volkswagen, va lansa in prima parte a anului viitor noul model de teren compact Tiguan, la un pret de 19.195 euro fara TVA, pentru varianta echipata cu motor de 1,4 litri si 150 de cai putere, a anuntat miercuri compania. Modelul va fi prezentat in avanpremiera pe piata romaneasca la editia din acest an a Salonului International Auto din Bucuresti din luna octombrie, dupa ce va fi expus in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Gama de motorizari va cuprinde trei propulsoare pe benzina si doua diesel. Motoarele pe benzina dezvolta 150 de cai putere, 170 de cai putere si 200 de cai putere, iar motoarele diesel Euro 5 asigura 140 de cai putere, respectiv 170 de cai putere. Vanzarile Volkswagen pe piata romaneasca au ajuns anul trecut la 15.000 de autoturisme (+28%) si 2.103 vehicule comerciale (+43%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.